fbpx
Kontakt

Om os

Om Eco Machines

Eco Machines ApS blev etableret i 2023, og er en virksomhed der er dedikeret til import og salg af budgetvenlige elektriske maskiner med en kapacitet under 2000 kg. Vi har en stærk forpligtelse til at fremme miljøvenlige løsninger, der bidrager positivt til ESG (Environmental, Social, and Governance) mål samt CO2-regnskaber.

Mød Eco Machines

Eco Machines primære kundesegmenter inkluderer kirkegårde, landmænd, planteskoler, frugtplantager og hesteentusiaster. Vi stræber efter at imødekomme kundernes specifikke behov ved at tilbyde skræddersyede løsninger og pålidelige maskiner, der ikke kun letter deres arbejde, men også reducerer deres miljøaftryk.

Ved at levere bæredygtige og effektive maskiner til disse brancher ønsker Eco Machines at være en pålidelig partner for kunderne, samtidig med at vi aktivt bidrager til at forbedre miljøet og fremme bæredygtig udvikling.



Eco Loader opsamler halm
red truck parked outside

Eco Machines - Grønne teknologier

Eco Machines kernefokus er at tilbyde miljøvenlige maskiner, der ikke kun opfylder kundernes behov, men også reducerer den miljømæssige påvirkning. Den simple teknologi, der anvendes i maskinerne, er designet med henblik på nem vedligeholdelse og service, hvilket sikrer en problemfri brugeroplevelse.

Med et omfattende forhandlernetværk i Skandinavien stræber vi efter at være tilgængelig og tilbyde vores miljøvenlige maskiner og pålidelige service til kunder i hele området. Vi deltager aktivt i udviklingen af vores maskiner, hvilket giver os mulighed for at sikre høj kvalitet, effektivitet og overholdelse af miljøstandarder.
Tag kontakt
Copyright © 2024 Eco Machines.
PrivatlivspolitikCookiepolitik